B15 Memory z ginkom, kurkumo in rožnim korenom

Ni na zalogi

22,90 

B15 Memory je edinstven izdelek, ki vsebuje pangamsko kislino v naravni obliki, zato ima izjemno koristne učinke na spomin, koncentracijo, kognitivne funkcije in je primeren za vsakogar, ki se sooča z večjim psihičnim ali fizičnim stresom.

Skupaj:

B15 Memory je edinstven izdelek, ki vsebuje sestavine: gobo resasti bradovec (Hericium erinaceus), ginko biloba, kurkuma, rožni koren in brahmi. Ker vsebuje pangamsko kislino v naravni obliki, ima izjemno koristne učinke, ki povečujejo spomin, koncentracijo, kognitivne funkcije in je primeren za vsakogar, ki se sooča z večjim psihičnim ali fizičnim stresom.

Pangamska kislina je dragocen vitamin za človeško telo. Pangamska kislina sodeluje pri uravnavanju presnove beljakovin in maščob, podaljšuje življenjski cikel celic, pomaga sintetizirati encime in hormone ter pospešuje regenerativne procese v tkivih in se sinergijsko dopolnjuje z vitaminom B17.

Uporaba

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli (PDV 69,9mg betaglukanov).
Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 kapsula 2x na dan pred obrokom ali po navodilih zdravstvenega osebja. Kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok, napitek ali v vodo.

Primerno za dolgotrajno uporabo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Vsebina ene kapsule: 300 mg mešanice vsebuje 100 mg gobe resasti bradovec v prahu (Hericium erinaceus), 70 mg kurkume v prahu (Curcuma longa), 50 mg ekstrakta Brahmi (Bacopa monnieri), 40 mg izvlečka rožnega korena (Rhodiola rosea), 20 mg ekstrakta ginka (Ginkgo biloba), 20 mg suhega pivskega kvasa (z vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki). Ovoj kapsule: želatina.

Pakiranje: 23,8g/60 kapsul po 300 mg