Brusnica in D-manoza, 12.000 mg

Izdelek je na zalogi

Original price was: 13,90 €.Current price is: 10,84 €.

Brusnica in D-manoza v kapsulah je skrbno zasnovan izdelek naravnega izvora, ki lahko pomaga pri podpori in obenem krepitvi naravne obrambe vašega telesa oziroma sečnega trakta, ki je najbolj ogrožen ob oslabljenem imunskem sistemu, ko ga neusmiljeno napadajo najrazličnejše bakterije. Naša formula zajema najkakovostnejši ekstrakt brusnic, ki ga odlično dopolnjujejo bogata D-manoza, vitamin C, vednozeleni gornik ter baker.

  • Idealna podpora sečnemu traktu
  • Pomoč pri krepitvi naravne obrambe telesa
  • Dodani vitamin C, vednozeleni gornik in baker
  • Izjemno močna formula
  • Primerno za vegane in vegetarijance

21 na zalogi

Skupaj:
Najnižja cena v zadnjih 30. dneh: 13,90  (-22%)

Zakaj brusnica in D-manoza?

Brusnica je znana po svoji uporabnosti v najrazličnejših pripravkih, ki pomagajo pri vnetjih sečil in sposobnosti, da lahko odlično okrepi telo, izdelek pa vsebuje namreč posebno aktivno snov, imenovano D-manoza, ki jo pogosto najdemo v kakovostnih dopolnilih z brusnico. Seveda pa je vzdrževanje dobre funkcije imunskega sistema ter odpornosti ključnega pomena, če želimo preprečiti vdor nevarnih bakterij, ki povzročajo bolečine in nelagodje v spodnjem delu trebuha. Da bi dosegli najboljši in optimalen učinek dopolnila, so dodani še vitamin C, vednozeleni gornik ter baker.

Kaj je vnetje sečil?

Vnetje sečil zajema enega ali več delov urinarnega trakta, torej mehur, ledvice in/ali sečnico. Kaže se na različne načine, odvisno od prizadetega območja. Do vnetja sečil pride, ko bakterije vstopijo v sečnico, od tam pa se širijo proti mehurju in ledvicam. Vnetja sečil so pogostejša pri ženskah, ki imajo krajše sečnice, zaradi česar bakterije veliko lažje potujejo do notranjih organov in povzročijo okužbo.

Simptomi vnetja sečil so pogosto uriniranje, občutek obupne potrebe po uriniranju in bolečina med uriniranjem. Mnogi poskušajo proces okrevanja pospešiti z naravnimi dodatki za podporo urinarnemu traktu, tabletami in drugimi oblikami antibiotikov. 

Študije so pokazale, da imajo brusnice številne prednosti in so prva izbira pri vnetjih sečil, saj so izjemno bogate z mikrohranili v obliki vitaminov in mineralov. Brusnica vsebuje veliko vitamina C, za katerega je znano, da prispeva k splošni zaščiti telesa. V njih najdemo tudi vitamin B6, za katerega je znano, da podpira tudi imunski sistem in tako doda še eno obliko zaščite.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula
Pakiranje vsebuje: 30 kapsul / 30 odmerkov

1 kapsula na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

SESTAVINENA KAPSULOEKVIVALENTNO RASTLINSKEMU PRAHUZAGOTAVLJA%RVH*
Suhi izvleček brusnice 50:1. 50% proantocianidinov240 mg12.000 mg120 mg proantocianidinov
Vitamin C
(L-Askorbinska Kislina)
80 mg100%
Suhi izvleček Vednozelenega gornika 4:1. 10% Arbutinov25 mg100mg2,5 mg Arbutinov
D-Manoza25 mg
Bakrov glukonat 14 % bakra7,14 mg1 mg bakra100%
Druge sestavine: sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, Ovoj kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

-22%
13,90 € 10,84 €
18,99 €
-22%
19,99 € 15,59 €
Prihrani: 0,00 €
Skupaj: 0,00 €