Ekološki Cejlonski Cimet v kapsulah

Izdelek je na zalogi

23,75 

Ekološki cimet v kapsulah vsebuje naravni izvleček 100% ekološko pridelanega cejlonskega cimeta iz Šrilanke. Vsak odmerek zagotavlja 1000 mg najkakovostnejšega cimeta v veganski obliki kapsule, enostavni za vsakodnevno jemanje.

  • 100% ekološki šrilanški cejlonski cimet
  • Močnih 1000 mg na porcijo po ugodni ceni
  • Enostavne jemanje kapsul
  • Primeren za vegane in vegetarijance
  • Uravnavanje telesne teže

4 na zalogi

Skupaj:

Ekološki Cejlonski Cimet v kapsulah je naravni dodatek z najkakovostnejšo biološko uporabnostjo cejlonskega cimeta.

Kaj je ekološki cejlonski cimet?

Cimet ne naredi samo okusnega peciva in sladic. Ima presenetljivo veliko koristi za zdravje, zaradi česar ga veliko ljudi vključuje v svojo dnevno prehrano. Običajni cimet lahko vsebuje velike koncentracije kumarina, zato smo izbrali cejlonski cimet iz Šrilanke, ki zagotavlja vse prednosti običajnega cimeta brez presežka kumarina.

Prednost ekološkega cejlonskega cimeta

Visoka biološka uporabnost

Ekološki cimet v kapsulah je pridobljen iz naravnega cejlonskega cimeta. Ta naravna sestavina ima visoko biološko uporabnost, kar pomeni, da se lahko visoka koncentracija absorbira v kri. To tudi pomeni, da lahko dosežemo večji izkoristek pozitivnih učinkov cejlonskega cimeta, zlasti pri uravnavanju telesne teže.

Uravnavanje telesne teže in krvni sladkor

Zahvaljujoč visoki vsebnosti naravnih vlaknin v cimetu in učinku segrevanja, ki ga občutimo takoj, ko ga zaužijemo, je ekološki cimet idealen za uravnavanje telesne teže. Študije so pokazale, da cimet pri bolnikih s sladkorno boleznijo tipa 2 pozitivno vpliva na raven glukoze v krvi, če ga uživajo vsakodnevno.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 90 odmerkov

2 kapsuli na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Sestavine: Cejlonski Cimet
Ovojnica kapsule: Hipromeloza (HPMC)