Elevterokok – sibirski ženšen (ginseng)

Ni na zalogi

16,90 

Elevterokok ali sibirski ženšen (ginseng) je močno krepčilno zelišče s številnimi pozitivnimi lastnostmi. Deluje kot naravno krepčilo ob napetosti in stresih ter pomaga dvigniti energijo.

Ni na zalogi

Elevterokok ali sibirski ženšen oz. ginseng (Eleutherococcus senticosus) je močno krepčilno zelišče s številnimi pozitivnimi lastnostmi, Elevterokok k nam prihaja iz vzhoda, najdemo pa ga na Altaju, vzhodni Rusiji, Kitajskem, Koreji in na Japonskem.

Sibirski ženšen ali elevterokok v našem izdelku je vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka – poživljajoče naravno krepčilo ob stresih in drugih napetostih, ki pomaga dvigniti vašo energijo!

Elevterokok – krepčilna rastlina

Elevterokok ali sibirski ginseng spada v skupino rastlin, ki so obogatene snovmi imenovanimi eleutherozidi. Ljudje uporabljajo njegove izvlečke z namenom izdelave zdravilnih pripravkov. Pogosto se ekstrakt sibirskega ginsenga dodaja celo kozmetičnim proizvodom, ki poudarjajo energičnost.

Sibirski ženšen – elevterokok v kitajskem zeliščarstvu imenujejo wu ji pi. Elevterokok prispeva k izboljšanju naravnih obrambnih mehanizmov telesa, podpira koncentracijo in čuječnost, v primeru izčrpanosti in utrujenosti, ter v obdobju po preboleli bolezni prispeva k povečanju energije.

Uporaba

Uporaba in odmerjanje: Otroci nad 12 let in odrasli 20 kapljic 2-krat na dan v 100-200 ml vode 30 minut pred jedjo v obdobju 25-30 dni ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem prostoru pri sobni temperaturi do 25*C. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Opozorila:Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Količina: 50 ml

Sestavine

Tekoči ekstrakt: Vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka (Eleutherococcus senticosus). Vsebnost etanola 33%.

On sale

Elevterokok - sibirski ženšen
Elevterokok – sibirski ženšen (ginseng)

Ni na zalogi