Folna Kislina, 400 tablet

Ni na zalogi

10,98 

Folna kislina sodeluje v mnogih bioloških procesih v našem telesu, še posebej pa se o njej govori v povezavi z nosečnostjo. Folna kislina sodeluje pri sintezi aminokislin, delitvi celic, nastajanju krvi in je potrebna tudi za normalno delovanje imunskega sistema.

Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folata pri nosečnicah. Nizek nivo folata pred in v nosečnosti je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi pri razvijajočem se plodu.

  • Za nosečnice in tiste, ki želijo zanositi
  • Naravni dodatek brez GSO
  • Poveča rast materinega tkiva med nosečnostjo
  • Brez mlečnih izdelkov, laktoze, glutena in soje
  • Primerno za vegane in vegetarijance
  • Celoletna zaloga

Ni na zalogi

Ne glede na to, ali želite podpreti nosečnost ali preprosto želite začeti z novim vitaminskim režimom, je folna kislina zasnovana, da zagotovi vaše potrebe po tem pomembnem vitaminu. Folna kislina vsebuje odmerek 400 mcg na kapsulo.

Folna kislina in nosečnost

Nosečnost je posebno obdobje v življenju ženske, zato si seveda želimo zagotoviti, da bo ta pot čim bolj zdrava. Dodatek folne kisline vas podpira skozi celotno nosečnost in lahko pomaga zmanjšati tveganje za nastanek okvar nevralne cevi.

Folna kislina se naravno nahaja v živilih, kot je listnata zelena zelenjava, da pa si zagotovite njen polni potencial, uporabite dodatke folne kisline za povečanje dnevnega vnosa. Jemanje našega dodatka folne kisline in ohranjanje zdravega načina življenja je odličen način, da poskrbite za svoje dobro počutje in zagotovite najboljšo prenatalno podporo za vas in vašega otroka. Ciljna populacija so ženske v rodni dobi, koristni učinek se doseže z dopolnjevanjem prehrane s 400 μg folne kisline dnevno vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi.

Komu je folna kislina namenjena?

Folna kislina je idealno naravno dopolnilo za nosečnice in tiste, ki načrtujejo zanositev. Dopolnilo deluje v tandemu z drugimi vitamini in uravnoteženo prehrano, da vam zagotovi najboljšo podporo v nosečnosti. Folna kislina je še posebej priporočljiva za ženske v zgodnjih fazah nosečnosti; 1 mesec pred spočetjem in 3 mesece po. Številne ženske uporabljajo folno kislino za vzdrževanje menstrualnega ciklusa v folikularni fazi. Znano je tudi, da povečana folna kislina zmanjša videz aken in vaši polti doda zdrav rosni sijaj.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta
Pakiranje vsebuje: 400 tablet / 400 odmerkov

1 tableta na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi. 

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Vitamin B9 (Folna kislina)

Informacije o hranilni vrednosti

SESTAVINENA ODMEREK%RVH*
Vitamin B9 (Folna kislina)400 mcg200
Druge sestavine: magnezijev stearat, silicijev dioksid, mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena