Glukomanan (Konjak)

Izdelek je na zalogi

8,99 

Glukomanan ali konjak manan je priljubljeno dopolnilo, saj ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Glukomanan je vlaknina, ki se ob stiku z vodo zelo razširi, kar povzroči občutek sitosti, saj napolni želodec, zato posledično zaužijemo tudi manj dnevnih kalorij.

  • Podpora za tiste, ki si želijo izgubiti kakšen kilogram
  • Podpora pri vzdrževanju telesne teže
  • Prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi
  • Ne vsebuje glutena ali laktoze

8 na zalogi

Skupaj:

Glukomanan je zelo higroskopno in topno vlakno, ki absorbira veliko vode. Ta lastnost je zelo uporabna za občutek sitosti. Glukomananska vlakna se pridobiva iz gomolja Amorphophallus Konjac, rastline, ki izvira iz Indije in Kitajske. Poudariti je potrebno, da je ob jemanju glukomanana vedno potrebno pitje zadostnih količin vode.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: do 3 kapsule
Pakiranje vsebuje: 50 kapsul

1 kapsula 2x do 3x dnevno pred jedjo v obdobju 30 dni ali po navodilih zdravstvenega osebja. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in izpraznite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za otroke do 12. leta. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Glukomanan (gomolj) (Amorphophallus Konjac). Druge sestavine, kapsula: celuloza, želatinasti ovoj, magnezijev stearat (sredstvo proti strjevanju).

On sale

Glukomanan - Konjak
Glukomanan (Konjak)

8 na zalogi

Skupaj: