Maska za stopala (Nogavica) proti poroženeli koži

Izdelek je na zalogi

4,39 

Maska za stopala za poroženelo kožo in otišance z negovalnimi sestavinami in svežim vonjem zagotavlja lepa in negovana stopala hitro in enostavno.

  • Z mlečno kislino (AHA), ureo in niacinamidom
  • Do 56% zmanjšana poroženelost
  • Zagotavlja koži intenzivno vlaženje in spodbuja lastno funkcijo obnove kože
  • Učinkovito odstranjuje otiščance in zmanjšuje razpoke
  • 2 nogavici v pakiranju, ena velikost za vse

30 na zalogi

Skupaj:

Posebna formula z mlečno kislino nežno, a učinkovito odstranjuje otiščance s stopal in zmanjšuje razpoke – brez uporabe naprav za nego stopal ali mehanskega napora.

Urea hkrati intenzivno vlaži kožo, medtem ko niacinamid spodbuja lastno funkcijo obnove kože.

Rezultat: opazno mehkejša in negovana koža!

Uporaba

  1. Odstranite lak za nohte, umetne nohte, UV in gel lake ter nakit za stopala. Očistite in osušite stopala.
  2. Odstranite maski za stopala (nogavici) iz embalaže in jih obrežite vzdolž tesnila.
  3. Nataknite maski za stopala tako, da sta stopali pokriti z obema slojema flisa. Zaprite z lepilnimi trakovi, da tekočina ne more iztekati.
  4. Pustite delovati 30-40 minut (odvisno od stopnje poroženelosti). Časa uporabe ne smete prekoračiti. Nato odstranite maski za stopala, umijte stopala z blagim milom in jih nato osušite. 2-7 dni po uporabi se bodo otiščanci in poroženela koža začeli luščiti. Vsakodnevno nanesite negovalno kremo na kožo.
  5. Uporabite največ enkrat na teden, dokler ne dosežete želenega rezultata – ne uporabljajte dlje kot 4 tedne!

POZOR: Nevarnost zdrsa – ne hodite s nogavicami.

OPOMBE: Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Ne sme priti v stik z očmi ali sluznicami. Ne uporabljajte več kot enkrat na teden. Ne odstranjujte otiščancev s silo. Področja stopal, ki niso prizadeta z otiščanci, lahko reagirajo občutljivo. Če pride do draženja kože, prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se stiku izdelka z oblačili/tekstilom. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi do enega tedna po uporabi ali uporabljajte zaščitne kreme. Ne britite/depilirajte nog nekaj dni pred uporabo. Samo za enkratno uporabo, uporabite takoj po odprtju.

IZDELKA NE UPORABLJAJTE: pri otrocih, mlajših od 12 let; na občutljivi, vneti, poškodovani ali razdraženi koži; na tetovažah na stopalih; pri diabetikih; če ste občutljivi na katero koli sestavino; pri glivicah na stopalih, glivicah na nohtih ali bradavicah; pri kislinskih pilingih.

Sestavine

Aqua, Alcohol, Lactic Acid, Urea, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Portulaca Oleracea Extract, Ricinus Communis Seed Oil, Rosa Rugosa Flower Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Betaine, Benzyl Salicylate, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hydroxide.

RECEPTURA BREZ: Mikroplastike, PEG-ov, Silikonov, Parafinov, Barvil, živalskih sestavin

Schaebens maska za stopala koža dokazano zelo dobro prenaša. Klinični testi neodvisnega inštituta Dermatest potrjujejo združljivost naših izdelkov s petzvezdno garancijo.

Zdaj novo: Za dobrobit okolja smo zmanjšali format embalaže z 12cm x 17.5cm na 9.5cm x 20cm.

On sale

Anti-Callus Foot Mask
Maska za stopala (Nogavica) proti poroženeli koži

30 na zalogi

Skupaj: