Mineralni Dezodorant v spreju, nevtralen, 100 ml

Ni na zalogi

7,95 

Nevtralni dezodorant v spreju s kalijevimi kristali je naraven, brez dišav, hipoalergen in ne vsebuje alkohola ali aluminijevega klorida. Posebna formula z naravnimi mineralnimi solmi je močno antibakterijska in daje neverjetne rezultate tudi na najbolj občutljivih predelih.
Dezodorant v spreju je izdelan iz kalijevega kristala (naravna mineralna sol), ki upočasnjuje nastajanje bakterij in preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Ne bo umazal vaših oblačil ali pustil ostankov na vaši koži.

Ni na zalogi

Naravni deodorant v spreju upočasni nastajanje bakterij in prepreči nastajanje neprijetnega telesnega vonja. Omogoča koži dihanje in naravno potenje.

Ljudje so kalijeve kristale uporabljali že v antiki

Kalijev kristal je mineralna spojina iz galuna in kalijevih kristalov – popolnoma naraven izdelek. Posebej priljubljen je v Aziji, kjer se uporablja kot naravno antibakterijsko sredstvo in dezodorant. Znojenje je naravna telesna funkcija, ki uravnava telesno temperaturo. Znojna območja so idealno okolje za razmnoževanje bakterij. Te bakterije so odgovorne za neprijetne vonjave.
Mineralni dezodorant v spreju je naravni, antibakterijski in popoln za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo kožo.

Gre k vsakemu parfumu

Dezodorant v spreju brez aluminijevega klorida učinkovito ščiti pred neprijetnimi vonjavami ves dan. Ker je brez dišav, ga lahko nosite s katerim koli parfumom. Ne bo umazal vaših oblačil ali pustil ostankov na vaši koži.

Uporaba

Razpršite na čisto kožo.

Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Sestavine

Kalijev kristal (naravna mineralna sol)

100% naravno, ne vsebuje alkohola, hipoalergeno, brez dišav, brez testiranja na živalih, ne vsebuje aluminijevega klorida, brez parabenov.