MSM z Vitaminom C

Ni na zalogi

24,99 

MSM mineral ali metilsulfonilmetan z vitaminom C. MSM je naravna spojina, mineral, ki ga nekateri imenujejo kar mineral lepote, ki ga najdemo v ljudeh, živalih in rastlinah. MSM je pravzaprav eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov k prehrani. Našemu smo za dodatno učinkovitost dodali še vitamin C.

  • 360 tablet
  • 6-mesečna zaloga
  • Obogaten z vitaminom C
  • Primeren za vegane
  • Brez GSO, laktoze in glutena

Ni na zalogi

Metilsulfonilmetan (MSM) je naravni vir žvepla, ki ga najdemo v živalih, ljudeh in rastlinah. Je pomemben ‘gradnik’ za zdrave kosti in sklepe ter je zelo koristen za vaš imunski sistem. Lahko pomaga pri okrevanju težav s sklepi in mišicami in je priljubljeno dopolnilo. Njegovo delovanje pa odlično dopolnjuje vitamin C, zato smo oba združili v enem izdelku, da vam ni potrebno posebej paziti še na vnos vitamina C.

Za koga je MSM koristen?

MSM je lahko koristen za vse, ki želijo podpreti svoje mišice ali sklepe in okrepiti svoj imunski sistem. Pogosto lahko povzroči izboljšanje pri tistih, ki imajo dolgotrajne težave.

MSM se zaradi svojih pozitivnih lastnosti pogosto uporablja tudi v kozmetiki (pogosto ga boste opazili v obliki dodatka kremam in različnim maskam) ter dodatkom za nohte in lase.

Čeprav je o žveplu zelo malo govora, gre pravzaprav za mineral, ki po pomembnosti mineralov v telesu zaseda kar tretje mesto (za kalcijem in fosforjem), najdemo pa ga povsod – v mišicah, koži in kosteh, pa tudi v nohtih in laseh.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 tableti
Pakiranje vsebuje: 360 tablet / 180 odmerkov

2 tableti na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (kot L-askorbinska kislina)

Informacije o hranilni vrednosti

SESTAVINENA ODMEREK%RVH*
MSM
(metilsulfonilmetan)
2400 mg
Vitamin C
(askorbinska kislina)
100 mg62,50
Druge sestavine: Mikrokristalna celuloza (MCC), dikalcijev fosfat DC, magnezijev stearat, silicijev dioksid

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MSM z Vitaminom C”