Pegasti badelj z dodatkom gobe Reishi

Ni na zalogi

14,90 

Pegasti badelj z gobami reishi je prehransko dopolnilo obogateno s kakovostnim izvlečkom pegastega badlja in reishi gob.

  • Z dodatkom gobe reishi
  • 30-dnevna zaloga

Ni na zalogi

Izdelek vsebuje pegasti badelj – izvlečke iz semen, stebla in listov, iz katerih se pridobivajo aktivne snovi – silimarini. Dodani so tudi izvlečki gobe reishi (Svetlikava pološčenka).

Pegasti badelj ugodno deluje na jetra in žolč

Pegasti badelj je osatu podobna rastlina z vijoličnimi cvetovi iz družine Asteraceae. Pegasti badelj vsebuje naravne aktivne snovi – silimarine, ki imajo na jetrno tkivo izrazit regenerativen in čistilen učinek, pripomorejo k naravni regeneraciji jeter in žolča ter prispevajo pa tudi k normalni presnovi maščob. Izdelku so dodane tudi gobe reiši, ki naravno podpirajo imunski sistem, jetra, dihala, ožilje in možgane.

V tradicionalni vzhodni medicini so ljudje medicinsko gobo Reishi (reiši) uporabljali za lajšanje številnih težav. Reishi je poznana kot kitajski simbol zdravja. Pri nas jo imenujemo Ganoderma ali Svetlikava pološčenka, ki se sicer že tisočletja uporablja za krepitev organizma. Reiši goba vsebuje visokokakovostne polisaharide in triterpene ter je bogata z vitamini in minerali.

Uporaba

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom ali po navodilih zdravstvenega osebja. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok, napitek ali v vodo. Izdelek je primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorila: Pegasti badelj z gobami reiši je prehransko dopolnilo. Uživanje prehranskega dopolnila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek Pegasti badelj z gobami reiši shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. kapsulo uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja. Primerno za dieto brez glutena, vegetarijance in vegane. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Pakiranje: 17,7 g / 60 kapsul po 295 mg

Sestavine

Vsebina ene kapsule: 1 kapsula vsebuje 200 mg mešanice pegastega badlja in gob reiši (60 mg sušenega pegastega badlja v prahu-Silbyum marianum, 40 mg ekstrakta pegastega badlja, 75 mg čistega prahu iz celotne reiši gobe – Ganoderma lucidum brez aditivov, 25 mg sušenih plodov robide – Sambucus nigra) in vsebuje  31 ± 2 mg silimarina ter 16.60 mg ß-glukanov ± 0,6%. Ovoj kapsule: želatina. Vsebina paketa 60 odmerkov (kapsul).

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
-25%
Original price was: 24,95 €.Current price is: 18,71 €.
Pegasti Badelj z Reishi
Pegasti badelj z dodatkom gobe Reishi

Ni na zalogi