Rakitovec – 100% olje rakitovca iz Altaja v kapsulah

Izdelek je na zalogi

21,90 

Olje rakitovca iz Altaja je naravni koncentrat vitaminov A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P. Olje rakitovca poleg vitaminov vsebuje tudi beta karoten, folno kislino, organske kisline, tanine in mineralne soli ter pomembno esencialne maščobne kisline OMEGA – 3, 6, 7, 9.

1 na zalogi

Skupaj:

Rakitovec je tudi eden izmed redkih rastlinskih virov omega-7 maščobnih kislin (do 40% vsebnost v olju rakitovca), ki jih redko najdemo v naravi. Je antioksidant in ščiti celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

Rakitovec spodbuja imunski sistem telesa, pomaga zmanjševati utrujenost, podpira metabolizem in delovanje prebavnega sistema, spodbuja delovanje srca, pomaga ohranjati zdravo kožo in prispeva k delovanju sluznice oči in ust.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Pakiranje vsebuje: 60 kapsul / 30 odmerkov

1 kapsula 2x na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Vsebina ene kapsule: 1 kapsula vsebuje 250 mg 100% olja rakitovca brez aditivov. Ovoj kapsule: želatina.

On sale

Rakitovec - Olje rakitovca
Rakitovec – 100% olje rakitovca iz Altaja v kapsulah

1 na zalogi

Skupaj: