Vegan 360º – “Vse v enem” za vegane

Ni na zalogi

24,90 

Prehransko dopolnilo Vegan 360º je zasnovano posebej za vegane, pa tudi za tiste, ki vam na splošno manjka vitaminov in hranil. V veganskih kapsulah boste našli vsa hranila, vitamine in minerali, ki jih navadno vegani dopolnjujejo. Vegan 360º je formuliran z vsemi bistvenimi vitamini, hranili in superživili. Vsebuje vitamin C, B12, železo, cink, selen in številne druge sestavine.

  • Popolna podpora vse v enem
  • Formulirano z vitaminom C, B12, železom in cinkom
  • Okrepljeno z revitalizirajočimi superživili
  • Idealno za krepitev notranje obrambe in ravni energije
  • 360 kapsul zadostuje za 3 mesece
  • Veganski izdelek in brez glutena

Ni na zalogi

Čeprav lahko z vegansko prehrano dobimo vse (ali vsaj večino) potrebnih hranilnih snovi, je nekatere težje dobiti kot druge, ali pa so potrebne precej velike količine določenih živil. Vitamine, kot je B12, in hranila, kot sta železo in cink, je težje najti in zagotoviti v veganski prehrani. Če vam le-teh primanjkuje, lahko pomanjkanje povzroči utrujenost, oslabljeno naravno obrambo, pomanjkanje energije in celo šibkejše lase, kožo in nohte. Ker so ta hranila tako pomembna, jih moramo našemu telesu nujno zagotoviti, da ima podporo, ki jo potrebuje. S tem namenom je bil tudi razvit izdelek veganski 360º, ki nudi 360º podporo za telo.

Zakaj Vegan 360º kapsule?

Ker morajo navadno vegani kupiti vse potrebne vitamine in dopolnila v ločenih pakiranjih, kar je navadno tudi precej drago. smo izdelek Vegan 360º zasnovali tako, da je čim več potrebnih sestavin v eni sami kapsuli. Osredotočili smo se na vključitev sestavin, ki zagotavljajo največje koristi. Namesto vitaminov, ki so zlahka dosegljivi v veganski prehrani, smo vključili superživila, kot so kurkuma, ekstrakt grozdnih pečk, šipek, selen in izvleček brusnic, s čimer vam ponujamo univerzalno rešitev za vse vaše potrebe. Z vključitvijo teh izjemno koristnih sestavin naš izdelek, le-ta ne podpira le vaših telesnih funkcij in obrambe, temveč tudi vaš videz in obvladovanje znakov staranja! Prepričani smo, da bo izdelkek Vegan 360º postal vaš stalni spremljevalec.

Komu je namenjen Vegan 360º?

Vegan 360º je primeren za vse, ne le za vegane, ki ne dobijo vseh hranil, ki jih potrebujejo iz svoje dnevne prehrane. Včasih je življenje lahko stresno in smo čez dan prezaposleni, kar nam onemogoča, da bi svoje obroke načrtovali in s tem zagotovili vse snovi, ki jih naše telo potrebuje. Zato smo ustvarili kapsule, ki nadomeščajo tisto, kar manjka v prehrani.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 kapsule
Pakiranje vsebuje: 360 kapsul / 90 odmerkov

4 kapsule na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Celoten seznam sestavin: vitamin C (kot L-askorbinska kislina), vitamin B12 (kot cianokobalamin), železo (kot železov fumarat), cink (kot cinkov citrat), selen (kot L-selenometionin), izvleček grozdnih pečk (Vitis Vinifera), ingver Izvleček korenine (Zingiber Officinale), izvleček črnega staranega česna (Allium Sativum L.), izvleček brusnice (Vaccinium Subg. Oxycoccus), izvleček kurkume (Curcuma Longa), izvleček šipka (Rosa Canina), Lactobacillus Acidophilus v prahu, sredstvo za pov. prost.: rjavi riž v prahu, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat, ovojnica rastlinske kapsule: hipromeloza (HPMC).