Črna Maca Kompleks – 5000 mg

Izdelek je na zalogi

19,95 

Črna Maca – korenina mace v kapsulah. Posebno močna formula – izvleček je enak zaužitju kar 5000 mg mace na odmerek. Maca je bogat vir vitaminov, ogljikovih hidratov in beljakovin.

  • Vrhunsko naravno prehransko dopolnilo
  • Naravna formula za več energije in vzdržljivost
  • Najbolj cenjena črna maca iz perujskih Andov
  • Podpora spolnosti
  • Izvleček visokokakovostne mace enak moči 5000 mg maca korenine v eni kapsuli
  • Tudi za izgradnjo in krepitev mišic
  • Primerno za vegetarijance
  • 180 kapsul

31 na zalogi

Skupaj:
Količina Popust Cena na kos Prihranek na kos
2 ali več -15% 16,96 € -2,99 €
3 ali več -25% 14,96 € -4,99 €

Maca: Priljubljena korenina z Andov

Maca je rastlina, ki je na območju Peruja in Andov znana po svoji sposobnosti podpore telesni in duševni vzdržljivosti ter hormonskemu ravnovesju. Domačini jo uživajo vsakodnevno v različnih oblikah. Naša bio maca zagotavlja najmočnejšo obliko tega superživila.

Črna Maca: superživilo za vitalnost

Črna maca je še posebej cenjena zaradi svojih izboljšanih učinkov na raven energijo ter vse oblike vzdržljivosti. Velja za najmočnejšo vrsto mace, ki spodbuja fizično moč. Črna maca je skrbno obdelana, da ohrani svoje naravne učinkovine in je popoln dodatek za vsakogar, ki išče naravno rešitev za izboljšanje svoje vitalnosti.

Črna maca kompleks – edinstvena kombinacija aktivnih naravnih sestavin

V eni kapsuli je 50 mg močnega izvlečka črne mace v razmerju 100:1, kar ustreza 5000 mg mace v prahu. V kompleksu črne mace so tudi sibirski ginseng, L-arginin in cink, ki ima vlogo pri plodnosti ter črni poper.

Korenina oziroma gomolj mace, znan tudi pod imenom perujski ginseng, izvira iz Peruja in se že dolga leta uporablja zaradi svojih naravnih energijskih lastnosti. Naše naravno prehransko dopolnilo vsebuje izvleček korenine, ki je enak kar 5000 mg visokokakovostne maca korenine na odmerek. Kapsule so zelo enostavne za uživanje, zato jih lahko zlahka vključite v svojo dnevno rutino, ne glede na to, kako naporni so vaši delovni dnevi. Kapsule črna maca bodo poskrbele za naravni zagon energije.

Črna maca je najbolj redka oblika mace, ki predstavlja le 10-15% letine. Predstavlja našo zunanjo energijo, tisto, ki krepi, vzdrži in vitalizira. Tradicionalno so jo stara ljudstva uporabljala za preprečevanje in izboljšanje različnih stanj, kot so slaba koncentracija, utrujenost, izguba moči …, saj naravno vsebuje tudi veliko esencialnih mineralov in vitaminov, kot so železo, cink, baker, kalij, vitamin C. Vsebuje pa tudi koristne vlaknine ter beljakovine, zato je v današnjem času priljubljena tudi pri športnikih. Novi formulaciji v tem prehranskem dopolnilu smo dodali še črni poper ter L-Arginin – esencialno aminokislino ki v našem telesu tvori pomembne beljakovine.

Zakaj črna maca v kapsulah?

Črna maca kapsule so izjemno hranljive in so odličen vir vitaminov, ogljikovih hidratov in beljakovin. Te visokokakovostne kapsule vam zagotavljajo naraven zagon energije, ko jo najbolj potrebujete, kar pomeni, da boste z njihovo pomočjo svojo dnevno kot tudi vadbeno rutino brez težav dvignili na višjo raven. Izdelek vsebuje tudi L-Arginin ter rdeči (panax) ginseng. Maca podpira telesno in duševno zmogljivost ter pomaga ohranjati optimalno vzdržljivost in vitalnost.

Komu je Črna Maca namenjena?

Prehransko dopolnilo Črna Maca kompleks je namenjeno vsem, ki iščejo naraven zagon energije. Kapsule bodo idealno dopolnile tudi vašo vadbo, pomagale zgraditi in izoblikovati mišice. So priročna alternativa beljakovinskim napitkom, če vam okus slednjih ne odgovarja, obenem pa lahko z uporabo naših kapsul prihranite tudi na času, saj njihovo uživanje ne zahteva nobene priprave.

Maca je postala izredno priljubljen dodatek tako pri ženskah kot moških v vseh življenjskih obdobjih, saj vitamini in minerali, ki jih vsebuje, na naraven način pozitivno podpirajo hormonsko ravnovesje, raven energije, vzdržljivost ter telesno in duševno zmogljivost in vitalnost.

Že tradicionalno so jo uporabljale ženske, ki so iskale načine, kako se izogniti različnim nevšečnostim, ki jih prinašajo menstrualni cikli in menopavza ter aktivni moški, saj je maca tudi bogat vir vitaminov, mineralov, ogljikovih hidratov in beljakovin, ki pomagajo med drugim tudi pri izgradnji in krepitvi mišic.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 180 odmerkov

1 kapsula na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Maca, Panax ginseng, L-Arginin, Črni poper, Cink.

Informacije o hranilni vrednosti
SESTAVINE NA ODMEREK %RVH*
Izvleček korenine črne mace 30 mg (100:1) ekvivalentno 3000 mg korena mace v prahu 3000 mg
Izvleček korenine rumene mace 20 mg (100:1) ekvivalentno 2000 mg korena mace v prahu 2000 mg
Pravi (Panax) Ginseng

25 mg (20:1) ekvivalentno 500 mg pravega ginsenga v prahu

500 mg
Izvleček črnega popra 5 mg (4:1) 20 mg
L-arginin hidroklorid 50 mg
Cink (kot cinkov oksid) 5 mg 50
Druge sestavine: Polnilo: riževa moka, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid. Ovoj rastlinske kapsule: hipromeloza (HPMC).

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

On sale

Črna Maca Kompleks
Črna Maca Kompleks – 5000 mg

31 na zalogi

Skupaj:
Količina Popust Cena na kos Prihranek na kos
2 ali več -15% 16,96 € -2,99 €
3 ali več -25% 14,96 € -4,99 €