Vitamin B12 1000 μg

Izdelek je na zalogi

27,47 

Vitamin B12 tablete vsebuje močan B12 (metilkobalamin), kar 1000 μg. Naše telo za normalno delovanje potrebuje vitamin B12. Le z zadostno ravnjo vitamina B12 bodo naši možgani, živčni in krvni sistem lahko nemoteno opravljali svoje naloge. Vitamin B12 spodbuja tudi energetsko presnovo, kar pomeni, da vam bo jemanje tega dodatka zagotovilo več energije.

 • Močan odmerek 1000 μg v vsaki tableti
 • B12 v obliki metilkobalamina
 • Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
 • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
 • Bistven za normalno delovanje živčnega sistema
 • 450 tablet za več kot 1-letno zalogo
 • Primerno za vegane

32 na zalogi

Skupaj:

Vitamin B12 najdemo v nekaterih živalskih proizvodih, kot so ribe, meso in mlečni izdelki, lahko pa ga izdelamo tudi brez živalskega izvora. Tako si lahko zagotovite zadostno količino tega pomembnega vitamina tudi, če je vaša prehrana veganska.

B12 v okliki mikro tablez za lažje uživanje vsebuje 1000 μg čistega, 100-odstotnega metilkobalamina. Z našimi močnimi in ugodnimi tabletami bosta vsakodnevna zaspanost in utrujenost pozabljeni!

Kaj je Vitamin B12?

Vitamin B12 (metilkobalamin) je v vodi topen vitamin, ki pomaga zmanjšati utrujenost. Naravno je prisoten v živilih, kot so meso, ribe in mlečni izdelki. Vegetarijanci in vegani ga lahko zaužijejo v obliki prehranskih dopolnil, saj pri njih pogosteje do pomanjkanja tega vitamina. Povečane potrebe po B12 pa imajo tudi nosečnice in doječe matere. Naš dodatek vitamina B12 je v obliki tablet, ki jih je enostavno pogoltniti, zato so izjemno priročna oblika. 100-odstotni čisti metilkobalamin in zadošča za energijski zagon, ki traja ves dan. Eno pakiranje vsebuje kar 400 tablet, s čimer si boste zagotovili celoletno zalogo vitamina B12.

B12 ima tudi vlogo pri:

 • delovanju živčnega sistema,
 • delovanju imunskega sistema,
 • delitvi celic,
 • nastajanju rdečih krvničk,
 • normalnemu psihološkemu delovanju,
 • sproščanju energije pri presnovi.

Katere so glavne koristi in sestavine?

Če sta zaspanost in utrujenost pri vas na sporedu vsak dan, ne glede na to, ali spite dovolj ali ne, je naš dodatek vitamina B12 idealna izbira za vas! Naš Vitamin B12 je naravna, učinkovita in cenovno dostopna rešitev, ki vam bo pomagala ostati v formi in povečala vašo raven energije. Vitamin B12 je vključen v številne pomembne funkcije v telesu. B12 povečuje imunost, prispeva k normalni energijski presnovi in ima pomembno vlogo pri tvorbi rdečih krvnih celic. Vitamin B12 prispeva tudi k normalni psihološki funkciji in je ključnega pomena za normalno delovanje živčnega sistema. Poleg tega so vse sestavine naravnega izvora ter primerne za vegetarijance in vegane.

Komu je izdelek Vitamin B12 namenjen?

Če je vaša prehrana neuravnotežena, jeste manj mesa ali ga ne uživate ali iso vaša izbira zključno živila rastlinskega izvora in posledično zaužijete manj vitamina B12, vam bo to dopolnilo pomagalo zagotoviti potrebne količine za dnevne potrebe in posledično do boljšega splošnega počutja.

Tudi nekatere posebne okoliščine lahko povečajo vaše potrebe po vitaminu B12. Naš dodatek je idealen tudi za nosečnice ali doječe matere, saj vitamin B12 in folati podpirajo razvoj ploda. Prav tako je dodaten vnos pomemben za starejše osebe, ki zaradi izgube apetita ne morejo zaužiti dovolj vitamina B12.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta
Pakiranje vsebuje: 450 tablet / 450 odmerkov

1 tableta na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Vitamin B12 (metilkobalamin)

Informacije o hranilni vrednosti
SESTAVINENA ODMEREK%RVH*
Vitamin B12 (Metilkobalamin) 100% čisti1000 mcg40,000
Other Ingredients: Sredstva za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinki vir), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), vezivo: HPMC (hidroksipropil metil celuloza)

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
-25%
Original price was: 24,95 €.Current price is: 18,71 €.
Vitamin B12
Vitamin B12 1000 μg

32 na zalogi

Skupaj: