Glukozamin & Hondroitin Kompleks

Izdelek je na zalogi

24,75 

Glukozamin in hondroitin kompleks za sklepe je izdelan iz najčistejšega glukozamina in vrhunskega morskega hondroitina in drugih sestavin, ki skupaj sestavljajo naravno dopolnilo za sklepe.

 • Formulirano za naravno nego sklepov
 • Vrhunski glukozamin in hondroitin
 • Edinstvena formula – 3 izdelki v enem omogoča velik prihranek
 • Trojno delovanje: sklepi, hrustanec in sinovialna tekočina
 • Dodali smo tudi kolagen
 • Z bosvelijo, vitaminom C in kurkumo
 • ✅ Slovenski izdelek, proizveden pod standardi GMP in ISO 22000
 • Brez GSO, brez glutena, brez dodanega sladkorja

404 na zalogi

Skupaj:
KoličinaPopustCena na kosPrihranek na kos
2 ali več-15%21,04 €-3,71 €
3 ali več-20%19,80 €-4,95 €

Glukozamin in hondroitin kompleks za sklepe so kapsule z močjo naravnih aktivnih sestavin. V izdelek smo dodali tudi kolagen, kurkumin ter izvleček bosvelije. Glukozamin kompleks je slovenski izdelek, v katerega smo skupaj s strokovnjaki združili moči najkakovostnejših, učinkovitih naravnih sestavin.

Zakaj glukozamin za sklepe?

Glukozamin s hondroitinom je izdelek za naravno podporo sklepov. Sklepi imajo izjemno pomembno vlogo v našem telesu. Pomembni so tako za samo konstitucijo telesa, kot tudi za gibanje. Vendar pa tako velikega pomena sklepom ne pripisujemo, dokler nam ne pričnejo povzročati težav.

Kot vemo, sklepi poleg rednega gibanja potrebujejo vzdrževanje in določena hranila za normalno delovanje ter ohranjanje gibljivosti.

Kot priporočljivo sestavino, primerno za sklepe in hrustanec se zelo pogosto omenja tudi glukozamin. Gre za naravno snov, ki je prisotna v vseh tkivih človeškega telesa, največje količine pa se nahajajo prav v sklepih, večinoma v hrustancu ter drugih vezivnih tkivih.

Inovativna formula za naravno podporo sklepom

Tako je nastal produkt z edinstveno formulo, v katero smo dodali glukozamin, hondroitin, kolagen in druge koristne sestavine, ki negujejo sklepe od znotraj. Tako vam ni potrebno kupiti treh različnih izdelkov za podporo sklepom, saj naš Glukozamin kompleks vsebuje vse potrebne sestavine.

Glukozamin je izdelek je iz naše lastne linije produktov Natura Premium in ga izdelujemo v Sloveniji. Vanj smo združili vse najbolj koristne sestavine za najboljšo učinkovitost in uporabnost.

Zdravi sklepi so izjemnega pomena še posebej v življenjskem obdobju po 40. letu, ko se lahko začnejo pojavljati raznovrstne težave, ki nam lahko tudi otežujejo gibanje in vsakodnevna opravila ter aktivnosti, v katerih radi uživamo. Tako je pomembna tudi preventivna skrb za sklepe in kosti, ki v okviru zdravega življenjskega sloga vključuje vsakodnevno razgibavanje ter zadosten vnos sestavin, ki jih naše delo potrebuje za optimalno delovanje.

Glukozamin in Hondroitin kompleks

 • Podpora sklepom: izdelek je zasnovan za naravno nego sklepov
 • Trojno delovanje: sklepi, hrustanec in sinovialna tekočina
 • Visoka učinkovitost: vsebuje najboljši naravni glukozamin in hondroitin
 • Moč: kar 1450 mg aktivnih sestavin v dnevnem odmerku

Prednosti izdelka

Kompleks glukozamina in hondroitina je bil oblikovan kot močan, a popolnoma naraven glukozamin za sklepe, ki ga lahko jemljete kjerkoli in kadarkoli. Kapsule so poleg glukozamina, hondroitina in kolagena napolnjene še s koristnimi naravnimi sestavinami kot so izvleček bosvelije, vitamin C in kurkuma.

Komu je Glukozamin in Hondroitin kompleks namenjen?

Dodatek glukozamina in hondroitina se priporoča vsakomur, saj vam bo dal naraven zagon takrat, ko ga bodo vaši sklepi najbolj potrebovali. Kapsule so idealna izbira za vse aktivne, za tiste, ki se vsakodnevno ukvarjajo s športom in želijo le povečati ali ohranjati svojo aktivnost, prav tako pa so primerne tudi za tiste, ki niso tako aktivni in se počutijo malce otrdelo ter tistim, ki želijo prispevati k vzdrževanju svojega življenjskega sloga. Naš naravni Glukozamin in hondroitin v kapsulah ne vsebuje GSO in je brez laktoze.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 Kapsuli
Pakiranje vsebuje: 90 kapsul / 45 odmerkov

Vzemite 2 kapsuli na dan, med obrokom in z zadostno količino vode ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, prav tako ni nadomestilo zdravil ob resnih težavah s sklepi. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Alergeni: označeni s krepkim tekstom med sestavinami (ribe, raki, lupinarji).

Sestavine

D-glukozamin sulfat 2KCL (raki), hondroitin sulfat, hidroliziran RIBJI kolagen, ekološka kurkuma v prahu, izvleček bosvelije (Boswellia serrata), askorbinska kislina.

Informacije o hranilni vrednosti

SESTAVINANA ODMEREK%RVH*
D-glukozamin sulfat

– od tega glukozamina

1000 mg

592 mg

Hondroitin sulfat

–  od tega hondroitina

200 mg

162 mg

Hidroliziran RIBJI kolagen v prahu100 mg
Ekološka kurkuma v prahu50 mg
Izvleček bosvelije (Boswellia serrata),

– od tega bosvelične kisline

50 mg

 

32,5 mg

Vitamin C50 mg65,3
Druge sestavine: sredstvo proti strjevanju: naravni rastlinski magnezijev stearat, ekološka riževa moka, HPMC – hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega izvora.

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

Alergeni: Glej sestavine v krepkem tekstu.

Dodatne informacije

Znanstveno potrjene raziskave

LETO 2005: Trenutni koncepti pri zdravljenju osteoartritisa z glukozaminom (Jean-Yves Reginster, M.D., Ph.D. s sodelavci, 2005) Obstaja več dokazov, da 1500 mg glukozamin sulfata dnevno zmore značilno zmanjšati simptome pri osteoartrozi. Povzetek: V zadnjih 10 letih je več študij raziskovalo sposobnost glukozamin sulfata za izboljšanje simptomov (bolečine in funkcije) in za odlaganje strukturnega napredovanja osteoartritisa na poznejši čas. Zdaj obstaja več konvergentnih dokazov, da glukozamin sulfat v dnevnem peroralnem odmerku 1500 mg lahko znatno zmanjša simptome osteoartritisa v spodnjih okončinah in hrbtenici. (povezava(VIR: Reginster JY in sod.: Current concepts in the therapeutic management of osteoarthritis with glucosamine. Bull Hosp Jt Dis. 2005; 63(1-2): 31-6)

LETO 2007:

Ekipa pod vodstvom Reginsterja s ponovnim pregledom obstoječih študij leta 2007, so potrdili učinke zdravljenja z glukozamin sulfatom – tako v smislu simptomatskega kot strukturnega zdravljenja osteoartroz.

LETO 2012:

Reginster in sodelavci so v eni najbolj uglednih strokovnih revij Rheumatology International predstavili enega  najcelovitejših člankov o vlogi glukozamina pri zdravljenju osteoartroze. Članek ima veliko težo v strokovni javnosti. (povezava)

LETO 2017:

Inappropriate claims from non-equivalent medications in osteoarthritis: a position paper endorsed by the European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteoporosis, Osteoarthritis and Musculoskeletal Diseases (ESCEO) (povezava)

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
-25%
Original price was: 24,95 €.Current price is: 18,71 €.
Glukozamin & Hondroitin Kompleks
Glukozamin & Hondroitin Kompleks

404 na zalogi

Skupaj:
KoličinaPopustCena na kosPrihranek na kos
2 ali več-15%21,04 €-3,71 €
3 ali več-20%19,80 €-4,95 €