Ovratnica proti bolham in klopom

Izdelek je na zalogi

18,99 

Ovratnica proti bolham in klopom za pse in mačke nadzorovano sprošča aktivne sestavine, ki telo vašega ljubljenčka odenejo v prijeten vonj sivke, ki pa bo odgnal bolhe in klope. Pomagajte vašemu ljubljenčku do brezskrbnih norčij v naravi brez bolh in klopov z našo ovratnico iz naravnih učinkovin! Ovratnica učinkovito odganja klope, uši, ličinke in komarje.

 • proti bolham in klopom
 • za najmanj 3 mesece zaščite
 • nastavljiva velikost (dolžina 63,5 cm)
 • primerno za mačke in pse
 • Brez DEETa
 • Brez insekticidov
 • Netoksična

15 na zalogi

Skupaj:

Ovratnica proti bolham in klopom za pse in mačke z aktivnimi učinkovinami učinkovito in varno zaščiti vaše ljubljenčke. Seveda čohanje in praskanje včasih že sama po sebi dobro deneta, vendar se lahko vaši kosmati prijatelji začnejo praskati pogosteje – vzrok za to pa so lahko bolhe ali klopi. Ti škodljivci neusmiljeno pogrizejo vaše ljubljenčke in povzročijo razdraženo in srbečo kožo. A brez skrbi! Na pomoč prihaja naša Flea & Tick ovratnica proti bolham in klopom!

Kaj je Flea & Tick ovratnica proti bolham in klopom?

Danes je na trgu na voljo veliko šamponov in dodatkov, s katerimi se lahko borimo proti bolham in klopom, vendar pa se lahko tu srečamo z mnogimi težavami – morda vaš ljubljenček sovraži kopanje ali pa le s težavo pogoltne razna zdravila. Naša ovratnica ponuja priročno alternativo, ki ljubljenčka ne bo motila, bolhe in klope pa bo učinkovito pregnala. Velikost je nastavljiva, zato se ta ovratnica popolnoma prilega mačkam in psom vseh velikosti. Deluje tako, da z nadzorovanim sproščanjem aktivnih sestavin na celotno telo vašega ljubljenčka odene z zaščito, ki ga bo obranila pred nadležnimi zajedavci.

Kakšne so prednosti ovratnice proti bolham in klopom?

Ovratnica proti bolham in klopom, ki celotno telo vašega ljubljenčka odene s prijetnim vonjem, bo pred bolhami in klopi varovala najmanj 3 mesece.

Uporaba

 1. Ovratnico namestite okoli vratu svojega hišnega ljubljenčka, s pomočjo zaponke prilagodite velikost in zagotovite, da bo ovratnica ostala na svojem mestu.
 2. Ovratnica mora biti nošena ohlapno, da se lahko premika okoli vratu vašega ljubljenčka. Ne zategnite je torej do konca, temveč pustite približno 2–3 cm.
 3. Odvečno dolžino odrežite in zavrzite.
 4. Po namestitvi si temeljito umijte roke.

Opozorila: Ovratnica proti bolham in klopom ni primerna za hišne ljubljenčke, mlajše od 8 tednov. Hranite izven dosega otrok in shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ovratnica ni vodoodporna, zato jo je treba pred kopanjem/kopanjem sneti in si jo nadeti šele, ko je dlaka popolnoma suha. Vendar pa priporočamo, da pred uporabo preverite celoten seznam sestavin, da preverite morebitne alergene za vašega ljubljenčka.

Sestavine

Druge sestavine: Dimetikon, DIŠAVA (PARFUM)

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
-25%
Original price was: 24,95 €.Current price is: 18,71 €.
Ovratnica proti bolham in klopom
Ovratnica proti bolham in klopom

15 na zalogi

Skupaj: