Ovratnica proti bolham in klopom, naravna

Izdelek je na zalogi

18,99 

Ta edinstvena ovratnica proti bolham in klopom za pse in mačke nadzorovano sprošča aktivne sestavine, ki telo vašega ljubljenčka odenejo v prijeten vonj sivke, ki pa bo odgnal bolhe in klope. Pomagajte vašemu ljubljenčku do brezskrbnih norčij v naravi brez bolh in klopov z našo ovratnico iz naravnih učinkovin! Formula je povsem rastlinska in učinkovito odganja klope, uši, ličinke in komarje. Brez množice kemičnih drugih dodatkov se znebite skrbi s škodljivci ter preprečite srbečo in razdraženo kožo, ki jo lahko le-ti povzročajo.

  • proti bolham in klopom
  • iz povsem rastlinskih učinkovin
  • vodoodporna
  • kar do 8-mesečna zaščita
  • nastavljiva velikost (dolžina 63,5 cm)
  • primerno za mačke in pse

22 na zalogi

Skupaj:

Ovratnica proti bolham in klopom za pse in mačke z naravnimi učinkovinami učinkovito in varno zaščiti vaše ljubljenčke. Seveda čohanje in praskanje včasih že sama po sebi dobro deneta, vendar se lahko vaši kosmati prijatelji začnejo praskati pogosteje – vzrok za to pa so lahko bolhe ali klopi. Ti škodljivci neusmiljeno pogrizejo vaše ljubljenčke in povzročijo razdraženo in srbečo kožo. A brez skrbi! Na pomoč prihaja naša Flea & Tick ovratnica proti bolham in klopom!

Kaj je Flea & Tick ovratnica proti bolham in klopom?

Danes je na trgu na voljo veliko šamponov in dodatkov, s katerimi se lahko borimo proti bolham in klopom, vendar pa se lahko tu srečamo z mnogimi težavami – morda vaš ljubljenček sovraži kopanje ali pa le s težavo pogoltne razna zdravila. Naša ovratnica ponuja priročno alternativo, ki ljubljenčka ne bo motila, bolhe in klope pa bo učinkovito pregnala. Velikost je nastavljiva, zato se ta ovratnica popolnoma prilega mačkam in psom vseh velikosti. Deluje tako, da z nadzorovanim sproščanjem rastlinskih aktivnih sestavin celotno telo vašega ljubljenčka odene z zaščito, ki ga bo obranila pred nadležnimi zajedavci.

Kakšne so prednosti ovratnice proti bolham in klopom?

To pa še ni vse! Ta ovratnica proti bolham in klopom, ki celotno telo vašega ljubljenčka odene s prijetnim vonjem sivke, bo pred bolhami in klopi varovala kar do 8 mesecev. Ovratnica je narejena iz termoplastičnega elastomera (TPE) in nepremočljivih materialov, zato jo lahko vaš kosmatinec nosi kjerkoli in kadarkoli – ne glede na vremenske razmere! Čas je, da vašemu ljubljenčku privoščite prednosti, ki jih prinaša naša Flea & Tick ovratnica proti bolham in klopom.

Uporaba

  1. Ovratnico namestite okoli vratu svojega hišnega ljubljenčka, s pomočjo zaponke prilagodite velikost in zagotovite, da bo ovratnica ostala na svojem mestu.
  2. Ovratnica mora biti nošena ohlapno, da se lahko premika okoli vratu vašega ljubljenčka. Ne zategnite je torej do konca, temveč pustite približno 2–3 cm.
  3. Odvečno dolžino odrežite in zavrzite.
  4. Po namestitvi si temeljito umijte roke.

Opozorila: Ovratnica proti bolham in klopom ni primerna za hišne ljubljenčke, mlajše od 8 tednov. Hranite izven dosega otrok in shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Ker je ovratnica izdelana iz povsem rastlinskih učinkovin, njena uporaba nima znanih stranskih učinkov. Vseeno priporočamo, da pred uporabo preberete seznam sestavin in preverite morebitne alergene, da se izognete alergijskim reakcijam.

Sestavine

Olje jagodičja Bursera delpechiana (6 %), olje sivke (3 %), olje limoninega evkaliptusa (3 %).