Česnovo olje v kapsulah brez vonja

Izdelek je na zalogi

19,95 

Česen se je že stoletja uporabljal v tradicionalni medicini kot naravna zaščita proti bakterijam za pomoč imunskemu sistemu. Česnovo olje v kapsulah predstavlja visoko koncentracijo česnovega izvlečka v mehkih kapsulah brez neprijetnega vonja. Vsak odmerek vsebuje močan, 500:1 izvleček česna (~ 15.000 mg) – najvišjo moč, ki je na voljo na trgu, in njegovo značilno učinkovino alicin.

  • 100% vrhunski česen
  • Bogate z alicinom
  • močan odmerek česnovega izvlečka v koncentrirani mehki kapsuli
  • 180 kapsul – zaloga za 6 mesecev

15 na zalogi

Skupaj:

Česnove kapsule brez vonja z izvlečkom česnovega olja so idealna oblika, pri kateri iz česna dobimo veliko količino najbolj koristnih učinkovin. Česen lahko uživamo v različnih oblikah, vendar vemo, da lahko povzroča precej neprijetnih vonjav, ko uživamo surovega. Če vam vonj česna na splošno ne ustreza ali če ne želite širiti vonja po česnu doma in v službi, vseeno pa bi želeli izkoristiti vse pozitivne koristi česna, potem so česnove kapsule idealna izbira tudi za vas.

Česen v kapsulah je tudi močan vir alicina

Kot vemo, je česen zelo zdrava rastlina. Alicin je glavna aktivna snov v česnu, ki jo povezujemo z njegovo široko uporabo kot naravno sestavino z antibakterijskimi lastnostmi. Izvleček česna je zato obetaven za uporabo v prehranskih dopolnilih, katerih namen je pomagati povečati naravno obrambo telesa. Bakterije so velikokrat vzrok za pogostejše bolezni, kot so želodčne tegobe.

Čisti izvleček česna

Čisti izvleček česna v mehkih kapsulah česnovega olja brez vonjaje tudi bogat in dostopen vir alicina.

Poleg naštetega je izvleček česna tudi vir mangana, minerala, za katerega je znano, da prispeva k vzdrževanju normalne presnove, ki daje energijo. Stabilen metabolizem vam lahko pomaga pri upravljanju ravni energije skozi dan.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 180 odmerkov

1 kapsula na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Česen brez vonja (Allium Sativum L.) olje 500:1 izvleček

Informacije o hranilni vrednosti

SESTAVINA NA ODMEREK %RVH*
Česen (izvleček 500:1) ekvivalentno 15000 mg
Druge sestavine: polnilo: sončnično olje, mehka kapsula: želatina (goveja), glicerin, voda (aqua).

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

On sale

Česnovo olje v kapsulah brez vonja
Česnovo olje v kapsulah brez vonja

15 na zalogi

Skupaj: