Ekološka kurkuma s črnim poprom

Izdelek je na zalogi

Original price was: 21,93 €.Current price is: 17,11 €.

Ekološka kurkuma s črnim poprom in ingverjem je povsem naraven prehranski dodatek brez GSO. Vsebuje 1.520mg močan odmerek prvovrstne kurkume, kurkumina ter ingver in piperin (izvleček črnega popra) za večjo absorpcijo in vrhunsko biološko uporabnost. Dodatek je idealen za tiste z aktivnim življenjskim slogom, ki želijo svojemu telesu dati najboljše.

  • z 95 % piperinom za večjo absorpcijo (izvleček črnega popra)
  • edinstvena močna formula
  • dodana ingverjeva korenina
  • 180 kapsul – 3-mesečna zaloga

32 na zalogi

Skupaj:
Najnižja cena v zadnjih 30. dneh: 21,93  (-22%)

Kurkuma je postala zelo prijljubljena tudi kot prehransko dopolnilo, predvsem zaradi posebne aktivne snovi, ki jo vsbuje – kurkumina. Ta 100 % ekološki izdelek je vrhunski kurkumin dodatek, napolnjen z ekološkim črnim poprom (piperin) in ingverjem, kar poveča absorpcijo kurkumine najmočnejše sestavine – kurkumina. Piperin se uporablja za povečanje biološke uporabnosti (absorpcije), kar pomeni, da kar najbolje izkoristite ključne sestavine in njihove koristne učinke in zato je to močna in edinstvena formula za vitalnost in dobro počutje.

Komu je kurkuma s črnim poprom namenjena?

Če ste športnik ali pa želite le okrepiti svoje telo po dolgem času brez treninga, vam bo ta 100 % ekološka formula prinesla mnogo koristnih učinkov. Ta močan in visokokakovosten dodatek je bil razvit, da na naraven način pomaga izboljšati vaše splošno dobro počutje in je idealen, če si želite aktivnejšega življenjskega sloga. Prav tako je odlična izbira za vse, ki želijo v svojo dnevno rutino vključiti kurkumin.

Katere so ključne sestavine?

Ekološka kurkuma

Ta oranžna korenina prihaja iz ekološke rastline kurkume, odkrite v južni Aziji. Glavna spojina kurkume je kurkumin – močna sestavina, ki so jo skozi zgodovino tako z zunanjo, kot z notranjo rabo uporabljali na Bližnjem Vzhodu, saj naj bi delovala na sklepe, kosti in kožo. O uporabnosti in pozitivnih učinkih kurkumina je in še poteka tudi veliko število raziskav. Seznam si lahko ogledate na tej povezavi.

Ekološka ingverjeva korenina

Ekološki ingver se pogosto goji v Indiji in na Kitajskem in je uporabljen v številnih receptih in dodatkih. Ingver se že vrsto let uporablja kot naravna izbira za lažje obvladovanje občutkov slabosti in lakote.

Ekološki črni poper

Ekološki črni poper, ki izvira iz Kerale v Indiji, je pogosto uporabljen v ajurvedskih formulah in je bogat z nekaterimi bistvenimi vitamini in minerali. Pomaga tudi pri absorpciji hranil in s tem poveča učinkovitost ključnih sestavin. Pogosto ga najdemo v izdelkih s kurkumo oziroma kurkuminom, saj povečuje njegovo obsorbicjo.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 90 odmerkov

2 kapsuli na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Ekološka kurmuma v prahu, Ekološki ingver v prahu, Ekološki črni poper v prahu

Informacije o hranilni vrednosti

SESTAVINANA ODMEREK%RVH*
Ekološka kurmuma v prahu1440 mg
Ekološki ingver v prahu60 mg
Ekološki črni poper v prahu20 mg
Druge sestavine: magnezijev stearat, ovoj kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena