Razstrupljevalni obliži za stopala

Izdelek je na zalogi

19,50 

Z združevanjem zahodnih in vzhodnih pristopov k podpiranju naravnega zdravja in razstrupljanja so strokovnjaki ustvarili obliže za razstrupljanje preko stopal, edinstveno metodo čiščenja telesa. Razstrupljevalni obliži za stopala, ki temeljijo na revolucionarnem sistemu, ki ga navdihujejo akupunktura, refleksologija in čiščenje telesa, uporabljajo svoje naravne sestavine za pomoč pri odstranjevanju neželenih nečistoč skozi podplate.

  • Pomagajo očistiti telo med spanjem
  • Vsebujejo vrhunske naravne sestavine
  • Neboleč proces, izredno enostaven za uporabo
  • Vidni rezultati, ko odstranite obliže
  • 30 obližev v enem pakiranju

7 na zalogi

Skupaj:

Razstrupljevalni obliži za stopala zagotavljajo edinstveno metodo prečiščevanja, ki je preprosta in cenovno ugodna.

Pomen razstrupljanja

Vsak dan naše telo absorbira toksine iz zraka, ki ga dihamo, in hrane, ki jo zaužijemo. Čeprav se jim včasih ni mogoče izogniti, lahko povzročijo kopičenje toksinov v telesu. To poruši naše naravno ravnovesje in lahko povzroči številne težave, vključno s prebavnim stresom, utrujenostjo, utrujenostjo – lahko celo vpliva na težo. Zato je pomembno redno razstrupljanje; lahko pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu in ponastaviti njegove naravne procese čiščenja

Razstrupljevalni obliži za stopala

Po kitajski tradicionalni medicini telo vsebuje več kot 360 akupunkturnih točk, od tega jih je 60, poleg 7000 živčnih končičev, prav na podplatih. Zaradi tega so podplati odlično za čiščenje telesa, za kar so bili razviti razstrupljevalni obliži za stopala. Izdelani so iz naravnih sestavin, vključno s ksilitolom, bambusom in ogljem v prahu, delujejo pa tako, da med spanjem počasi absorbirajo neželene toksine in nečistoče skozi vaša stopala. Blazinice za razstrupljanje stopal so enostavne za uporabo in nameščanje, celoten postopek pa je popolnoma neboleč. Še več, vsako pakiranje vsebuje kar 30 obližev.

Celoten seznam sestavin: Bambusov kis (lubje, deblo, veje) izvleček (65%), dekstrin (10%), hitozan v prahu (10%), turmalin (5%), izvleček pelina (Artemisia Absinthium) (4%), vitamin C (iz citrusov Sinensis) (4%), Agaricus Blazei Murill v prahu (2%).

Napotki: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na ranah ali poškodovani koži. Obliže nalepite takoj, ko jih vzamete iz posameznega pakiranja/vrečke.

Detox Foot Patches Instructions

01. Korak: Vzemite 2 obliža (1 za vsako stopalo) in jih odstranite iz zaščitne embalaže.

02. Korak: Odlepite podlago z obeh obližev.

03. Korak: Nalepite po 1 blazinico na vsak podplat. Pustite jih na podplatu čez noč med spanjem.

04. Korak: Med spanjem bodo obliži absorbirali toksine v telesu.

05. Korak: Ko se zbudite, nežno odstranite obliže s podplatov.

06. Korak: Preverite obliže. Barva se bo razlikovala glede na raven toksinov.

Ena škatla vsebuje: 30 obližev
Shranjevanje: V suhem in hladnem prostoru.
Opozorila: Razstrupljevalni obliži za stopala so izdelani iz naravnih sestavin in so zeliščna metoda razstrupljanja, zato so varni za uporabo brez znanih stranskih učinkov. Če jih še niste uporabljali, priporočamo, da preberete seznam sestavin in preverite morebitne osebne alergene. Če želite kar najbolje izkoristiti obliže, uporabite vsak večer, 15 dni zapored. Morda boste opazili, da lahko z uporabo obliži postanejo lažji in ne več zelo umazani, to je povsem normalno, saj kaže, da se toksini počasi odstranjujejo. Če ste noseči ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za nosečnice v prvem trimesečju. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če se pojavlja rdečica ali draženje kože, prenehajte z uporabo.

On sale

Razstrupljevalni obliži za stopala
Razstrupljevalni obliži za stopala

7 na zalogi

Skupaj: