Veganski Kolagen Booster

Izdelek je na zalogi

29,95 

Veganski spodbujevalec tvorbe kolagena. Kolagen je pomemben gradnik kože, las in nohtov. Iščete izdelek, ki bi pospešil tvorbo kolagena v vašem telesu? Poskusite Vegan Collagen Advanced – t.i. veganski kolagen booster oz. pospeševalec tvorbe kolagena z vitaminom C, hialuronsko kislino in MSM-jem.

10 na zalogi

Skupaj:

Veganski Kolagen Booster vsebuje idealno kombinacijo sestavin, ki na naraven način prispevajo k tvorbi telesu lastnega kolagena. Večina kolagenskih dodatkov na trgu je živalskega izvora. Najboljši učinek bomo dosegli, če naše telo oskrbujemo z vitamini, minerali in drugimi pomembnimi snovmi, saj je samo sposobno ustvariti lasten kolagen.

Kaj je kolagen?

Kolagen je ena izmed pomembnejših sestavin v našem telesu – je ena glavnih beljakovin, ki sestavljajo kožo in vezivna tkiva. Kolagen se torej nahaja v koži, kosteh, hrustancu in vseh vezivnih tkivih. Kolagen v našem telesu deluje kot lepilo, ki med seboj veže tkiva.

Po 20. letu starosti se proizvodnja kolagena v telesu začenja upočasnjevati. Starejši kot smo, manj kolagena imamo v telesu. Primanjkljaj kolagena je najbolj izrazito viden na koži, laseh in nohtih. Z leti koža počasi izgublja čvrstost, pojavljajo se gubice, lasje izgubijo sijaj in tudi nohti lahko postanejo lomljivi. Deloma lahko pri tvorbi kolagena pripomoremo z dobro uravnoteženo s prehrano, vendar živila ob normalnem prehranjevanju vsebujejo precej majhne količine potrebnih snovi ali samega kolagena (govedina, morske živali). Eden izmed vitaminov, ki ima vlogo pri proizvodnji kolagena je na primer vitamin C.

Ali izdelek vsebuje kolagen za vegane?

Kolagen brez živalskih sestavin žal ne obstaja. Kolagen je sicer popolnoma naravna snov, ki pa jo najdemo samo v človeku in živalih, zato ga zato ne moremo sintetizirati iz rastlinskih virov. Torej kolagen za vegane ne obstaja, obstajajo pa izdelki kot je Vegan Collagen Advanced, ki lahko pomagajo pri tvorbi lastnega kolagena v telesu.

Na trgu obstaja mnogo kolagenskih napitkov in kapsul, narejenih iz govedine in morskih živali – ampak kaj pa vegani in vegetarijanci? Tu nastopijo pospeševalci tvorbe kolagena. Za razliko od kolagenskih dodatkov za kožo in sklepe, v pospeševalcih najdemo predvsem sestavine, ki podpirajo naravno tvorbo kolagena, npr. vitamin C. Posledično tovrstni veganski kolagenski dodatki prispevajo k ravni kolagena v telesu in to brez uživanja živalskih izdelkov.

Veganski kolagen booster je boljša izbira

Zahvaljujoč sestavinam, ta napredna kolagenska formula podpira naravno raven kolagena v telesu in služi kot pomoč proti pojavom, povezanim s staranjem, saj zadostna količina kolagena v telesu zmanjšuje pojavnost gubic, obenem pa pomaga vzdrževati zdrave kosti in sklepe.

✓ Formula za pospeševanje tvorbe kolagena
✓ Kolagen je pomemben za lepo kožo in proti znakom staranja
✓ Kolagen je potreben tudi za zdrave kosti in sklepe
✓ Vitamin C prispeva k naravni tvorbi kolagena
✓ S cinkom, hialuronsko kislino in resveratrolom
✓ Vegansko kolagensko dopolnilo na rastlinski osnovi

Kaj je Veganski kolagen booster Vegan Collagen Advanced?

Vegan Collagen Advanced je premium (vrhunska) formula na rastlinski osnovi, ki pospešuje tvorbo kolagena. Ta napredna formula za nego kože s kolagenom, izkorišča naravne sestavine, na primer vitamina C, E in cink, te sestavine pa združuje z dodatnimi elementi, kot so hialuronska kislina ter MSM mineral, ki jih pogosto najdemo posamično ali skupaj v izdelkih za nego in lepoto. Skupaj tvorijo idealen dodatek za povečanje naravne ravni kolagena v telesu, primeren tudi za vegane in vegetarijance. Zadostna količina kolagena v telesu lahko pomaga pri pojavih staranja, kot so gubice, gube in povešena koža, hkrati pa neguje in krepi kosti in sklepe.

Kaj vsebuje Veganski kolagen booster Vegan Collagen Advanced?

Vitamin C: Ta neverjetna sestavina je odlična za telo in podpira naravno raven kolagena. Vitamin C ima namreč vlogo pri normalni tvorbi kolagena in s tem poskrbi za normalno delovanje kože, kosti, hrustanca, zob in dlesni.

Cink: Cink je nepogrešljiv mineral za naše telo, saj prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. To pomeni, da lahko pomaga pri zaščiti pred škodljivimi poškodbami zaradi prostih radikalov, ki povzročajo vidne znake staranja, toge sklepe in šibke kosti.

Hialuronska kislina: Hialuronska kislina se veliko pojavlja v izdelkih in dopolnilih za nego kože, saj pomaga ohraniti naravno vlažnost kože in pomaga pri pojavu staranja. Priljubljena je tudi zato, ker prispeva k podpori in vzdrževanju sklepov.

Aktivne sestavine: vitamin C (kalcijev aksorbat in acerola), cink (cinkov glukonat), vitamin E (D-alfa sukcinat), pomaranča v prahu, ohrovt v prahu, brokoli v prahu, šipek v prahu, Metil sulfonil metan (MSM), rutin, resveratrol, proteaza, Lactobacillus acidophilus, hialuronska kislina.

Ostale sestavine: hidroksipropil metilceluloza in titanov dioksid (kapsula), maltodekstrin, silicijev dioksid in magnezijev stearat kot sredstvo proti strjevanju.

GMP certifikat

GMP (ang. – good manufacturing practices) oz. dobra proizvodna praksa je skupek pravil in smernic, ki zagotavljajo, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi. Največja prednost izdelka Vegan Collagen Advanced  je ta, da kapsule niso izdelane iz živalskih sestavin. Proizvodnja Vegan Collagen Advanced poteka v nadzorovanem okolju, kar izdelek naredi bolj varen tudi za potrošnika. Proizvajalec zagotavlja varno pripravljeno mešanico beljakovin, hialuronske kisline in vitaminov.

Kako uporabljamo Veganski Kolagen booster?

Vegan Collagen Advanced uporabite tako, da preprosto zaužijete dve kapsuli na dan, najbolje skupaj z obrokom in zadostno količino vode. Ker so te veganske kolagenske kapsule narejene iz izključno rastlinskih sestavin, nimajo nobenih znanih ali zabeleženih stranskih učinkov.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 90 odmerkov

2 kapsuli na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Vitamin C (kot kalcijev askorbat in acerola češnja), cink (kot cinkov glukonat), vitamin E (asd-alfa sukcinat), pomaranča (Citrus sinensis) v prahu, ohrovt (Brassica oleracea var. sabellica) v prahu, brokoli (Brassica oleracea var. italica) v prahu, šipek (Rosa canina) v prahu, metil sulfonil metan (MSM), rutin, resveratrol, proteaza, Lactobacillus Acidophilus, hialuronska kislina.

Informacije o hranilni vrednosti
SESTAVINENA ODMEREK%RVH*
Vitamin C (Askorbinska kislina)80 mg100
Cink10 mg100
Vitamin E (kot Dl-alfa tokoferil acetat)24 mg200
Pomaranča v prahu50 mg
Ohrovt v prahu50 mg
Brokoli v prahu50 mg
Šipek50 mg
Metil sulfonil-metan (MSM)200 mg
Rutin50 mg
Resveratrol20 mg
Proteaza100 mg
Lactobacillus Acidophilus500 milion Live Cultures
Hialuronska kislina20 mg
Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metilceluloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

Trenutno v akciji

-16%
Original price was: 19,90 €.Current price is: 16,72 €.
-14%
Original price was: 13,90 €.Current price is: 11,95 €.
-12%
Original price was: 23,95 €.Current price is: 21,08 €.
-14%
Original price was: 27,47 €.Current price is: 23,62 €.
-17%
Original price was: 19,95 €.Current price is: 16,56 €.
-14%
Original price was: 36,95 €.Current price is: 31,78 €.
-12%
Original price was: 19,95 €.Current price is: 17,56 €.
-15%
Original price was: 19,99 €.Current price is: 16,99 €.