Ekološko Grško seno

Ni na zalogi

24,78 

Grško seno, imenovano tudi triplat, je že stoletja eden izmed priljubljenih zeliščnih dodatkov. V tem izdelku je v obliko veganske kapsule stisnjeno celotno zelišče. 100% ekološko grško seno je pripravljeno in čaka, da zasede svoje mesto v vaši vsakdanji rutini!

  • Pomaga pri uravnavanju telesne teže
  • Ekološko pridelano, vsebuje veliko beljakovin, vlaknin in mineralov
  • Večplastni vitaminski kompleks
  • 180 kapsul za 3 mesece uporabe
  • 1500mg semen v prahu na odmerek
  • Veganom in vegetarijancem prijazno

Ni na zalogi

Ker je grško seno ali triplat eno najbolj znanih in uporabljenih zelišč na svetu, ni presenečenje, da je pritegnil tudi zanimanje znanstvene skupnosti.

  • vsebuje veliko beljakovin, vlaknin in mineralov
  • večplastni vitaminski kompleks
  • 1500 mg celega zelišča na dan
  • primerno za vegane in vegetarijance

100% ekološko grško seno

Zaradi priljubljenosti rastline ni presenečenje, da se grško seno pojavlja v obliki najrazličnejših prehranskih dodatkov. Mi vam ponujamo prav poseben izdelek, ki ga lahko uživajo tudi vegani in osebe z intoleranco na laktozo! Kapsule so izdelane zgolj iz grškega sena in iz celotnega zelišča, da lahko izkoristite koristi, povezave z vsakim delom rastline – ravno zaradi tega so 100% ekološke kapsule grškega sena najboljša izbira!

Grško seno ima bogato tradicijo uporabe

Grško seno, znano tudi kot Triplat, je eno najbolj znanih in najpogosteje uporabljanih zelišč na svetu in se pogosto znajde v jedeh južnoazijske, pa tudi egipčanske in turške kuhinje. Poleg edinstvenega okusa, je v vsaki od teh kultur znan tudi po uporabi v tradicionalnem zeliščarstvu. Tradicionalni zeliščarji so podpirali njegovo uporabo za spodbujanje prebave, ohranjanje zdrave ravni sladkorja v krvi in lajšanje učinkov menopavze. V zadnjih letih je to zelišče pritegnilo tudi pozornost znanstvene skupnosti, vendar so raziskave o učinkih še v teku.

Grškemu senu danes pripisujejo najrazličnejše pozitivne lastnosti. Ugotovili so, da je grško seno bogato s holinom, množico vitaminov in mineralov ter fenolnimi in flavonoidnimi spojinami. 100 g grškega sena vsebuje kar 25 g beljakovin. Zelišče je bogato z vlakninami, zlasti z galaktomananom. Ker je grško seno bogato z vlakninami, le-te lahko povečajo občutek sitosti po zaužitju.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli
Pakiranje vsebuje: 180 kapsul / 90 odmerkov

2 kapsuli na dan med obrokom z vodo ali po navodilih zdravstvenega osebja.

Shranjevanje: V suhem, temnem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Nasvet: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če med jemanjem opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Ekološka semena grškega sena v prahu

Informacije o hranilni vrednosti
SESTAVINA NA ODMEREK %RVH*
Ekološko grško seno v prahu 1500 mg
Druge sestavine: Ovojnica kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referenčna vrednost hranil / •RVH ni določena

On sale

Grško Seno kapsule
Ekološko Grško seno

Ni na zalogi